Vacature: Montagemedewerker Elektro

💸 Uitstekend salaris en goede voorwaarden
🕓 39 uur per week + ADV regeling
🌴🍹 13,7% vakantiegeld

Ben  jij technisch vaardig en wil jij meebouwen aan indrukwekkende machines voor de voedingsmiddelenindustrie? Dan heeft Key Technology de perfecte vacature voor jou als elektrotechnisch montagemedewerker. Hebben wij jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder! 

*Key Technology heeft RecruitMens gevraagd om te ondersteunen met de werving & selectie van deze vacature. Het gaat om een rechtstreeks dienstverband bij Key Technology.

 

Wat houdt de functie in?

Als technische toonaangevende organisatie zijn wij op zoek naar enthousiaste techneuten! Zoek jij een leuke baan waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag kan gaan? Ben je op zoek naar een leuke uitdaging, waarbij je optimaal gebruik kunt maken van jouw technische kennis? Zou je graag willen werken in een internationale organisatie en spreekt de voedingsmiddelenindustrie je aan? Momenteel zoeken wij een zelfstandige en oplossingsgerichte montagemedewerker elektro die ons team komt versterken.

Als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het monteren van de half fabricaten, met name de bekabeling en sub assemblees. Dit doe je aan de hand van de aangeleverde werktekeningen. Het is belangrijk dat je precies te werk gaat en de afwerking en maatvoering binnen toleranties vallen.

Over Key Technology

Key Technology, een lid van de Duravant-familie met verschillende interessante werkmaatschappijen, is de vertrouwde wereldleider in het ontwerp en de productie van innovatieve, hoogwaardige digitale sorteer-, transport- en procesautomatiseringssystemen die een optimale oplossing bieden voor voedselverwerkers en andere industriële markten.

 

Vanuit de locatie in Beusichem en Hasselt(België) waar de machines volledig worden ontworpen en gebouwd, worden deze verstuurd naar nationale en internationale klanten. Ruim 1,2 miljard mensen komen dagelijks in aanraking met producten die over de machines van Key Technology heen gaan.

Wat neem je mee?

✔️ Relevante werkervaring in de elektrotechnische assemblage en/of montage;

✔️ Een aanpakkersmentaliteit en doorzettingsvermogen;

✔️ Ervaring met tekening lezen;

✔️ Bij voorkeur een relevante MBO opleiding in de richting van elektrotechniek of mechatronica;

✔️ Je werkt accuraat en nauwgezet;

✔️ Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat krijg je?

✔️ Een warm welkom bij een organisatie met een informele bedrijfscultuur waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerking, wederzijds respect en samen succesvol zijn;

✔️ Werken bij een internationale organisatie met een zeer goede reputatie;

✔️ Werken aan zeer uitdagende techniek;

✔️ Een werkweek van 39 uur + ADV regeling;

✔️ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 13,7% vakantiegeld;

✔️ Overige voorwaarden conform CAO Metaalbewerkingsbedrijf.

Solliciteer direct online

Persoonsgegevens

Motivatiebrief

Contactgegevens

CV