Vacature: Montagemedewerker

💸 Uitstekend salaris en goede voorwaarden
🕓 39 uur per week + ADV regeling
🌴🍹 13,7% vakantiegeld

Ben  jij technisch vaardig en wil jij meebouwen aan indrukwekkende machines voor de voedingsmiddelenindustrie? Dan heeft Key Technology de perfecte vacature voor jou als montagemedewerker. Hebben wij jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder! 

*Key Technology heeft RecruitMens gevraagd om te ondersteunen met de werving & selectie van deze vacature. Het gaat om een rechtstreeks dienstverband bij Key Technology.

 

Wat houdt de functie in?

Als montagemedewerker binnen Key Technology ben je verantwoordelijk voor het monteren van diverse machineonderdelen volgens werktekening. Je houdt je voornamelijk bezig met het mechanisch en pneumatisch assembleren, afstellen en testen van voedselverwerkende machines. Het is belangrijk dat je een technisch inzicht hebt, nauwkeurig te werk gaat en dat je er voor zorgt dat de maatvoering  binnen de aangegeven bandbreedte valt. Hierbij is het dus handig als je enig ervaring hebt met het lezen van werktekeningen. 

Over Key Technology

Key Technology, een lid van de Duravant-familie met verschillende interessante werkmaatschappijen, is de vertrouwde wereldleider in het ontwerp en de productie van innovatieve, hoogwaardige digitale sorteer-, transport- en procesautomatiseringssystemen die een optimale oplossing bieden voor voedselverwerkers en andere industriële markten.

 

Vanuit de locatie in Beusichem en Hasselt(België) waar de machines volledig worden ontworpen en gebouwd, worden deze verstuurd naar nationale en internationale klanten. Ruim 1,2 miljard mensen komen dagelijks in aanraking met producten die over de machines van Key Technology heen gaan.

Wat neem je mee?

✔️ Technische ervaring in de montage en/ of assemblage;

✔️ Een aanpakkersmentaliteit en doorzettingsvermogen;

✔️ Ervaring met tekening lezen;

✔️ Je kan zowel zelfstanding als in teamverband werken.

Wat krijg je?

✔️ Een warm welkom bij een organisatie met een informele bedrijfscultuur waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerking, wederzijds respect en samen succesvol zijn;

✔️ Werken bij een internationale organisatie met een zeer goede reputatie;

✔️ Je gaat aan de slag met zeer uitdagende techniek;

✔️ Een werkweek van 39 uur + ADV regeling;

✔️ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 13,7% vakantiegeld;

✔️ Overige voorwaarden conform CAO Metaalbewerkingsbedrijf.

Solliciteer direct online

Persoonsgegevens

Motivatiebrief

Contactgegevens

CV