Netwerkevenement voor werkgevers en werkzoekenden in Veenendaal!

Veenendaal – Woensdag 20 november 2019 is het de Nationale Werkbezoekdag 2019. In heel Nederland openen vele werkgevers hun deuren om werkzoekenden kennis te laten maken met het bedrijf en de branche. Flexxin en RecruitMens organiseren in het kader van deze dag een netwerkevenement voor werkzoekenden en werkgevers in Veenendaal. Flexxin stelt deze dag haar flexwerkomgeving beschikbaar en RecruitMens activeert haar netwerk als recruitment specialist. In een ongedwongen setting kunnen werkzoekenden deze woensdagmiddag kennismaken met zo’n 15 werkgevers bij Flexxin Veenendaal op Stationsplein 14.

Nationale Werkbezoekdag
Dit jaar is alweer de derde editie van de Nationale Werkbezoekdag. In 2018 heeft 25% van de netwerkgesprekken geleid tot een succesvolle match tussen werkgever en werkzoekenden. Op deze dag maken werkzoekenden letterlijk en figuurlijk laagdrempelig kennis met werkgevers. Even geen CV met motivatiebrief, maar direct een echt gesprek. Tegelijkertijd is dit voor werkgevers natuurlijk een uitgelezen kans om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten en meer te vertellen over hun branche.

Netwerken werkt!
Tussen 12.00 en 17.00 uur op woensdag 20 november zijn de deuren van flexwerkplek en workspace Flexxin in Veenendaal geopend. Nadine van Spanje van New Fotografie uit Veenendaal is deze middag ook aanwezig om professionele profielfoto’s te maken voor op een CV of LinkedIn profiel. Uiteraard is er koffie, thee en wat lekkers beschikbaar. Dit netwerkevenement is zowel voor werkzoekenden als werkgevers geheel kosteloos.

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen als werkzoekende? Bezoek dan https://werkbezoekdag.nl/events/flexxin-veenendaal/.
Bent u geïnteresseerd om deel te nemen als werkgever? Mail dan naar info@recruit-mens.nl. Bellen kan natuurlijk ook op 0317-750050.