Vacature: Sales Engineer

💸 Uitstekend salaris en goede voorwaarden
🕓 39 uur per week + ADV regeling
🌴🍹 13,7% vakantiegeld

Maken wij jou gelukkig met een boeiende en uitdagende functie waarin jij je technische kennis kan combineren met commercie? Wil jij hierin bijdragen aan producten met wereldwijde impact? Dan zoekt Key Technology jou! Lees snel verder voor meer informatie over de vacature Sales Engineer.

*Key Technology heeft RecruitMens gevraagd om te ondersteunen met de werving & selectie van deze vacature. Het gaat om een rechtstreeks dienstverband bij Key Technology.

 

Wat houdt de functie in?

Als Sales Engineer ben je letterlijk de spin in het web en ben je vanaf het eerste moment betrokken bij een project. Je bent uitstekend in staat je technische productkennis te vertalen naar zowel de interne als de externe klant. Je houdt je bezig met de technische behoeftes van de klant en beantwoordt hun vragen met een advies op maat. Je denkt mee met de realisatie van salesdoelstellingen of optimalisatie van salesprocessen. Met jouw goede communicatieve vaardigheden en je klant- en oplossingsgerichte aanpak kan je alle verwachtingen managen waardoor de offerte naar ieders tevredenheid omgezet kan worden tot een order.

Als Sales Engineer ben je nauw betrokken bij het verkoopproces waarbij de klantvraag wordt vertaald naar passende oplossingen. Nadat de verkoper de klant heeft bezocht komt hij bij jou met de specificatie waarmee jij een offerte op kan stellen. Jij gaat hiermee aan de slag en zal hierbij veel samenwerken met de verschillende afdelingen binnen de organisatie. Ben jij klaar, dan wordt de offerte overhandigd aan de verkoper die hiermee terug zal gaan naar de klant om het te bespreken. Heeft de verkoper een technische inkijk nodig dan zal jij hem technisch ondersteunen in het bezoek naar de klant.

Er zijn veel verschillende projecten die variëren van een aantal uren tot weken of zelfs maanden. Kortom een uitdagende en mooie functie waarbinnen je enorm door kan groeien!

Over Key Technology

Key Technology, een lid van de Duravant-familie met verschillende interessante werkmaatschappijen, is de vertrouwde wereldleider in het ontwerp en de productie van innovatieve, hoogwaardige digitale sorteer-, transport- en procesautomatiseringssystemen die een optimale oplossing bieden voor voedselverwerkers en andere industriële markten.

 

Vanuit de locatie in Beusichem en Hasselt(België) waar de machines volledig worden ontworpen en gebouwd, worden deze verstuurd naar nationale en internationale klanten. Ruim 1,2 miljard mensen komen dagelijks in aanraking met producten die over de machines van Key Technology heen gaan.

Wat neem je mee?

✔️ Interesse in de techniek;

✔️ Minimaal een afgeronde Mbo-opleiding richting Metaalbewerking;

✔️ Enkele jaren ervaring.

Wat krijg je?

✔️ Een warm welkom bij een organisatie met een informele bedrijfscultuur waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerking, wederzijds respect en samen succesvol zijn;

✔️ Uitstekend salaris en adv-regeling;

✔️ Een fulltime werkweek (39 uur);

✔️ Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform Metaalbewerkingsbedrijf, waaronder 13,7% vakantiegeld;

✔️ Key Technology valt onder de Cao-Metaalbewerkingsbedrijf en is daardoor aangesloten bij het pensioenfonds Metaal en Techniek.

Solliciteer direct online

Persoonsgegevens

Motivatiebrief

Contactgegevens

CV