Werken bij Bosman Eindhoven 

 

Bosman is dé expert als het gaat om leven met diabetes, een wond, incontinentie of een stoma.

Wij leveren niet alleen de medische hulpmiddelen, maar ook het advies en de ondersteuning die daarbij horen. Dat doen we al ruim 85 jaar. Met elk hulpmiddel, elke innovatie en elke oplossing helpen we zorgprofessionals om de beste zorg te leveren.

Dagelijks betekenisvol werk verrichten, dát is werken bij Bosman

Bosman heeft 400 medewerkers en is onderdeel van Asker Healthcare Group, een platform voor toonaangevende bedrijven voor de gezondheidszorg in Europa. Naast het merk Bosman vertegenwoordigen wij ook vooraanstaande consumentenmerken op het gebied van diabetes waaronder Boeren Medical, Diabstore en de Diabeteswinkel.

Elke dag werken we samen aan betere zorg. We helpen cliënten het beste uit hun dag te halen en maken de dagelijkse praktijk voor zorgprofessionals makkelijker. Natuurlijk met een persoonlijke aanpak en met een hart voor de samenleving. Bosman blijft groeien. We zijn dus regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Groei jij met ons mee?

Wat kun je verwachten

We vinden het belangrijk dat je als werknemer van Bosman jezelf kan zijn, dat je goed in je vel zit en dat je gewaardeerd wordt.  Op deze manier kun je onze klanten optimaal van dienst zijn. Naast een prettige en dynamische werkomgeving en een aantrekkelijk salaris, kun je bij Bosman rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk o.a. aan:  

Timeline image

34 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband; 

8% vakantietoeslag; 

Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer vanaf 10 kilometer enkele reis; 

Premievrije pensioenopbouw; 

Mogelijkheid voor een maandelijkse bruto bijdrage voor de aanvullende verzekering van fysiotherapie; 

Bonusregeling voor zowel omzetverantwoordelijke als niet-omzetverantwoordelijke functies; 

Mogelijkheid om op kosten van de werkgever een sportabonnement af te sluiten bij Basic Fit; 

Beleid gericht op vitaliteit. 

Daarnaast kennen we voor een aantal functies specifieke voorwaarden zoals een leaseauto, laptop, mobiele telefoon en een onkostenvergoeding.

Alle vacatures

Via onderstaande button kan je alle vacatures bij Bosman bekijken.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.