Werken als Logistiek medewerker boomkwekerij

Als logistieke medewerker in de boomkwekerij werk je in én met de natuur. Geen dag is hetzelfde. Zo ben je de ene dag  verantwoordelijk voor het laden/ lossen op ons buitenterrein en ga je de volgende dag mee de kwekerij in.

Zoek jij een afwisselende baan?

Wie zijn wij?

Combinatie Mauritz levert al meer dan 150 jaar bomen van top kwaliteit. Het moderne en vooruitstrevende bedrijf werkt met een jong en dynamisch team van 32 collega’s en op zoek naar nog meer toppers! In dit familiebedrijf wordt er hard gewerkt maar staat een leuke werksfeer voorop.

Werken bij Combinatie Mauritz

Samen met je 32 andere collega’s zorg jij ervoor dat onze bomen in topconditie opgroeien en uiteindelijk bij een tevreden klant afgeleverd worden. Ons bedrijf is zeer modern en vooruitstrevend. In je werk ben je dan ook bezig met GPS, tablet, apps en andere hightech toepassingen. Natuurlijk werk je nog steeds lekker in de buitenlucht en ben je aan het binden, snoeien en planten. Logistieke taken, zoals laden en lossen horen ook bij het takenpakket. Voor de echt zware klussen hebben wij topmaterieel als kluitmachines, hoogwerkers, shovels, kranen, heftrucks en trekkers.

Wie ben jij?

Wij zoeken mensen die willen groeien. Elke dag willen leren en een beetje beter willen worden. Natuurlijk heb je interesse in de boomkwekerij en werk je graag in en met de natuur. Je bent collegiaal, weet als het nodig is van aanpakken en doet graag afwisselende taken.

Jeuken jouw groene vingers na het lezen van deze tekst? 

Solliciteer direct online

Persoonsgegevens

Contactgegevens

CV