Stel je voor: je social media kanalen in professionele handen...

Bij RecruitMens introduceren we met trots ons nieuwste bedrijfsonderdeel: ContentMens. Onze missie is om organisaties te versterken door het aanbieden van innovatieve Social Media Beheer pakketten, speciaal ontworpen voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Waarom zou je kiezen voor ContentMens? Omdat wij begrijpen dat in de huidige competitieve arbeidsmarkt het niet alleen gaat om het vinden van nieuwe collega's, maar ook om het uitdragen van jouw unieke organisatie-identiteit. Met ContentMens helpen wij je bij het consequent delen van authentieke content op jouw social media kanalen. Dit benadrukt niet alleen wie je bent als organisatie, maar trekt ook de juiste klanten en potentiële werknemers aan die bij jouw bedrijfscultuur passen.

Door samen te werken met ContentMens, versterk je niet alleen jouw naamsbekendheid, maar verhoog je ook je werkgeversmerk. Dit resulteert in een duurzame relatie met jouw doelgroep en een verbeterde positie in de markt. Kies voor ContentMens, waar echte content en authentieke representatie de basis vormen voor jouw zakelijk succes.

Social Media Beheer op abonnementsbasis

Bij RecruitMens begrijpen we dat in de huidige dynamische wereld, zichtbaarheid op social media essentieel is. Maar we weten ook hoe uitdagend het kan zijn om tijd, inspiratie en creativiteit te vinden voor effectief social media beheer. Daarom introduceren we bij RecruitMens een oplossing: ContentMens - Social Media Beheer op abonnementsbasis. 

Stel je voor: je social media in professionele handen. Wij zorgen voor het bedenken en creëren van boeiende content die jouw merk weerspiegelt en plaatsen deze op jouw kanalen. Jij hoeft alleen de planning goed te keuren - en voilà, je online aanwezigheid is geregeld! Dit betekent meer tijd voor jou om te focussen op wat echt belangrijk is, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw social media levendig en actueel blijft. 

Klinkt dit als muziek in de oren? Ontdek dan nu ons aanbod en geef jouw social media uit handen. Laat ContentMens jouw online succes versterken. Bekijk onze abonnementen en bedank ons later maar! ;)

Efficiëntie in tijd

Het beheren van sociale media kanalen vereist aanzienlijke tijd en inzet. Door dit over te laten aan ons, kun je je focussen op andere cruciale aspecten van je bedrijf.

Betrouwbare en hoogwaardige content

Wij zorgen voor consistente en hoogwaardige content, die je doelgroep aanspreekt en betrokken houdt bij je merk. Dit leidt tot een toename van volgers, betrokkenheid en uiteindelijk meer verkoop.

Vakkundigheid en ervaring

Wij beschikken over de expertise en ervaring om te begrijpen wat wel en niet effectief is op sociale media kanalen. Daardoor werken we efficiënt en doeltreffend.

Toezicht en analyse

Wij verzorgen de monitoring en analyse van je sociale media kanalen om vast te stellen welke inhoud het beste presteert en waar verbeteringen nodig zijn.

Toename van websitebezoekers

Je online aanwezigheid wordt aanzienlijk vergroot, wat resulteert in meer bezoekers naar je website.

Eén centraal aanspreekpunt

Je hebt altijd één vast contactpersoon om aan je wensen te voldoen.

ContentMens Basis 295 ex BTW:

  • Startgesprek, inclusief vaststellen huisstijl, lettertype, uitstraling etc 
  • 2-3 socialmediakanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn) 
  • 1 post + 2 stories per week 
  • Opmaak en beheer account 
  • Contentstrategie 
  • 100% op maat gemaakte content 
  • Schrijven pakkende teksten + hashtags 
  • Inzicht in de contentkalender 
  • Contact via WhatsApp en mail 
Manon Keulen
Recruitment & Marketing Consultant
Recruiter img
Manon Keulen
Recruitment & Marketing Consultant

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.