cover-image

Videomarketing

Werven doen we samen

Het vinden van kandidaten is lastig

Het kan een uitdaging zijn om openstaande vacatures te vervullen, vooral in de huidige competitieve arbeidsmarkt. Concurrentie en gebrek aan bekendheid als werkgever kunnen redenen zijn waarom je moeite hebt om geschikte kandidaten aan te trekken. Het plaatsen van een vacature en hopen op reacties is vaak niet voldoende in deze tijd. 

Maar maak je geen zorgen; door videomarketing te gebruiken, kun je deze problemen vermijden. Via videomarketing zorgen we ervoor dat je opgemerkt wordt en dat de aandacht vastgehouden wordt. Samen werven? 

Videomarketing door experts

Breng je openstaande vacature tot leven met een vacaturevideo. In deze video vertel je het unieke verhaal achter de functie. Laat bijvoorbeeld werknemers aan het woord komen of maak gebruik van een voice-over. 

Dit geeft potentiële kandidaten een beter beeld van de functie, de werksfeer en hun toekomstige collega's. Door je unique selling points te benadrukken in de video, zullen kandidaten nog meer worden aangesproken en vergroot je de kans op sollicitaties. Video verhoogt de interactie, waardoor het een effectieve tool is om meer sollicitaties te genereren en de juiste kandidaten aan te trekken. 

Een vacaturevideo kan op verschillende kanalen worden ingezet, zoals je website, sociale media of tijdens het sollicitatieproces. Door de video op diverse manieren te delen, vergroot je je bereik en wordt het eenvoudiger om de aandacht van geschikte kandidaten te trekken. 

 

Hoe we het doen

We komen langs bij jouw bedrijf en nemen videomateriaal op. Daarna zorgen wij dat daar een mooie vacaturevideo van komt. Daarmee zorgen we dat kandidaten een kijkje achter de schermen krijgen. Laat hen de bedrijfscultuur ervaren of stel je medewerkers voor. Met een Employer Branding video versterken we jouw werkgeversmerk en zorgen we ervoor dat de ideale kandidaat eerder voor jouw bedrijf kiest. 

Maarten van Steenbergen
Eigenaar | Recruitment Specialist
Recruiter img
Maarten van Steenbergen
Eigenaar | Recruitment Specialist

‘Het bij elkaar brengen van de perfecte match tussen werkgever en werknemer geeft mij nog steeds een waanzinnig goed gevoel’. Maarten van Steenbergen is oprichter en eigenaar van RecruitMens. Na een loopbaan van vijftien jaar in de arbeidsbemiddeling, is Maarten begin 2019 gestart met RecruitMens. In plaats van werkzoekenden aan te bieden bij opdrachtgevers, is zijn levensdoel nu om zijn opdrachtgevers zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt. Laat zien wie je bent, dan trek je de persoon aan die bij je past. De lijfspreuk van Maarten is: Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.