cover-image

Werken bij Dekker Groep

Samen voor het beste resultaat. Onze mensen zijn de grondstof voor ontwikkeling voor hun omgeving. Voor het laten slagen van een project kunnen wij bouwen op de inzet en de talenten van onze mensen. Daarom hechten we zo veel belang aan het verder ontwikkelen van die talenten. Zodat we elke dag weer onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn en andere mensen van onze projecten kunnen genieten.

Over Dekker Groep

In 1918 begon het familiebedrijf Dekker met het winnen van zand en grind. Inmiddels zijn we actief in het winnen van zand, grind en klei voor de bouw, landschapsontwikkeling, logistiek, grond voor herinrichting en beton. Elke activiteit vormt een schakel aan het begin van de keten in de bouw. De activiteiten zijn verspreid over locaties in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Ruim 220 medewerkers zetten zich dagelijks in om grondstoffen voor de bouw te winnen, te veredelen en te vermarkten.

We werken samen met de natuur. Na het winnen laten we nieuwe landschappen achter die de omgeving verrijken. Dat nieuwe landschap zorgt voor hoogwaterveiligheid, nieuwe natuur en biodiversiteit en/of maakt recreatie mogelijk. Onze bouwgrondstoffen dragen bij aan hoe we wonen, werken en vervoeren. We zetten onze handtekening in onze leefomgeving om die te verbeteren. Voor nu en later.

Hoe ziet je sollicitatie eruit?

Stap 1

Verstuur je gegevens

Stap 2

Wij bellen

Stap 3

Kennismaken op locatie

Stap 4

Nieuwe baan!

Vragen? Contact me!

Recruiter img
Maarten van Steenbergen
Eigenaar | Recruitment Specialist

‘Het bij elkaar brengen van de perfecte match tussen werkgever en werknemer geeft mij nog steeds een waanzinnig goed gevoel’. Maarten van Steenbergen is oprichter en eigenaar van RecruitMens. Na een loopbaan van vijftien jaar in de arbeidsbemiddeling, is Maarten begin 2019 gestart met RecruitMens. In plaats van werkzoekenden aan te bieden bij opdrachtgevers, is zijn levensdoel nu om zijn opdrachtgevers zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt. Laat zien wie je bent, dan trek je de persoon aan die bij je past. De lijfspreuk van Maarten is: Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.