Hoe starten wij de zoektocht naar jouw personeel?

Kies je voor RecruitMens dan ervaar je de voordelen van een full-service recruitmentbureau. Samen werven en bouwen aan langdurige en waardevolle relaties zijn voor ons belangrijke zaken. Wat altijd op de eerste plaats staat: wij bieden dé oplossing voor jouw arbeidsmarktvraagstuk.

Of je nu behoefte hebt aan interim recruitment vanuit jullie organisatie of snelle werving & selectie: de huidige arbeidsmarkt vraagt om een strategisch plan van aanpak. Toch kennen deze twee klantwensen wel degelijk verschil. Op zoek naar die ene onvindbare professional die naadloos aansluit op de organisatie en het functieprofiel?

Interim recruitment en recruitment marketing zijn dan een absolute must. De nadruk ligt duidelijk op de werkgeversidentiteit en naamsbekendheid van jouw organisatie in de arbeidsmarkt. Is de openstaande functie minder uniek en snelheid vereist? Dan hanteren wij een werving & selectie-traject zonder al te veel poespas. De nadruk ligt nu minder op de werkgever en meer op de vacature.

Werkwijze recruitment marketing (Samen Werven)

Onze kracht ligt bij het totaalpakket. Van strategie tot campagneontwikkeling én uitvoering. Jouw werkgeversidentiteit vertelt het juiste verhaal aan de doelgroep. Zoeken, aanspreken én vasthouden. Dat is kortgezegd wat RecruitMens doet.

Samen gaan we voor de ideale win-winsituatie. De beste professional voor jouw organisatie. En een kandidaat die voorlopig onder de pannen is bij de werkgever van zijn of haar dromen.

Onze hoofddoelen tijdens het hele traject zijn vrij overzichtelijk:  de beste oplossing bieden en maximale klantbeleving bereiken. Wil je slechts deels gezamenlijk optrekken? Geen probleem. Samen stippelen wij jouw route uit.

Scan

uitgebreide kennismaking aan de hand van recruitmentscan;

Employer brand

vertaling naar positieve employer branding - inzetten op hoge naamsbekendheid;

Strategie

opstellen strategisch plan van aanpak - bepalen doelgroep (wie, wat, waar, waarom en hoe);

Middelenmix

opstellen, uitvoeren, monitoren en bijsturen van ideale middelenmix;

Kandidaten

kandidaten voorstellen, selectiegesprekken voeren en afronden;

Recruitment

evaluatie recruitmenttraject.

De optimale middelencocktail

  • onderscheidende vacatureteksten
  • doelgroeponderzoek (waar bevindt de doelgroep zich, wat zijn hun interesses en hoe zit hun leefomgeving eruit?)
  • ontwikkeling arbeidsmarktcampagnes
  • actief searchen op LinkedIn en cv-databases
  • employer branding
  • verhoging naamsbekendheid
  • social media
  • geautomatiseerde zoeksystemen

Werkwijze werving & selectie

Ligt jouw prioriteit bij het invullen van een vacature met de beste kandidaat? Relatief snel, rechtlijnig en zonder uitgebreide recruitment marketing? In dat geval focussen wij ons vooral op de inhoud van de vacature en de potentiële kandidaten. Hierbij geldt: bieden wij niet de geschikte oplossing? Dan blijft de portemonnee gesloten.

Maarten van Steenbergen
Eigenaar | Recruitment Specialist
Recruiter img
Maarten van Steenbergen
Eigenaar | Recruitment Specialist

‘Het bij elkaar brengen van de perfecte match tussen werkgever en werknemer geeft mij nog steeds een waanzinnig goed gevoel’. Maarten van Steenbergen is oprichter en eigenaar van RecruitMens. Na een loopbaan van vijftien jaar in de arbeidsbemiddeling, is Maarten begin 2019 gestart met RecruitMens. In plaats van werkzoekenden aan te bieden bij opdrachtgevers, is zijn levensdoel nu om zijn opdrachtgevers zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt. Laat zien wie je bent, dan trek je de persoon aan die bij je past. De lijfspreuk van Maarten is: Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.