Wij ondersteunen werkgevers bij hun recruitmentproces. Laat ons je  helpen!

Tijdelijk of vast extra recruitment capaciteit nodig? 
RecruitMens is hét full-service recruitmentbureau dat zich dagelijks inzet voor de ideale match.
Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals, voor zowel vaste als tijdelijke invullingen
van vacatures.

 

Landelijk actief binnen diverse branches
Wij zijn landelijk actief voor opdrachtgevers met een focus op de provincies Utrecht en Gelderland vanwege onze ligging. Dagelijks vervullen wij vacatures bij uiteenlopende bedrijven in zowel non-profit als profit organisaties. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen verschillende branches waaronder de gezondheidszorg en welzijn, zakelijke dienstverlening, bouw en vastgoed, productie en distributie, media en communicatie en detailhandel. Met onze expertise helpen wij je verder, ongeacht de branche of functie die je wilt vervullen. Wij vinden de juiste kandidaat voor jouw organisatie en nemen graag het recruitmentproces (geheel of gedeeltelijk) voor je uit handen. Onze dienstverlening is op maat, omdat elke organisatie anders is. Jouw verhaal staat voor ons op de eerste plaats. 

 

Zeg jij ‘ja’ tegen RecruitMens?
Dan zeg je ja tegen eerlijk en open Samen Werven! Word jij die werkgever waar professionals simpelweg niet omheen kunnen? Wij gaan direct aan de slag met het zoeken, aanspreken én vasthouden van talent voor jouw organisatie.

 

Hoe ziet ons recruitmentproces eruit?

Fase 1 Kennismaking en voorbereiding
We maken kennis met de werkgever en leren je organisatie, cultuur en ook de andere collega's kennen. Wij vinden het naast de harde en zachte criteria van de kandidaat namelijk ook heel belangrijk dat de nieuwe collega als mens past in het bedrijf. Vervolgens bepalen we de te werven doelgroepen, stellen we een strategisch Plan van Aanpak op en stemmen we af met welke middelen en content wij die perfecte nieuwe collega voor jou gaan bereiken.

 

Fase 2 Werving- en selectiefase
We voeren de ideale recruitment middelenmix uit, aangepast aan jouw behoeften, wensen en voorkeuren. We schrijven pakkende vacatureteksten en komen langs op locatie voor het maken van professionele afbeeldingen en video's die passen bij jouw vacature en bedrijf. Op zo'n 20 vacaturesites publiceren we de vacature. We creëeren zichtbaarheid en vergroten je naamsbekendheid met behulp van social media wervingscampagnes op verschillende online kanalen. Kandidaten worden actief benaderd via LinkedIn en CV-databases en met de best passende kandidaten gaan we in gesprek voor de vacature van jouw bedrijf. Als wij denken dat het past, stellen we ze voor aan jou, voor een kennismaking tussen werkgever en kandidaat.

 

Fase 3 Afrondingsfase
We begeleiden de kennismakingsgesprekken en gedurende dit traject blijven we ondersteunen en adviseren. Tevens kunnen we een rol spelen in de contractonderhandelingen. Wij blijven continu een brug slaan tussen jou en je toekomstige nieuwe collega om een soepele indienstreding te realiseren. Ook voeren we in deze fase een evaluatie van het gehele recruitmenttraject uit.


Liever werving en selectie gericht op snelheid?

Ligt jouw prioriteit bij het invullen van een vacature met de beste kandidaat?
Relatief snel, rechtlijnig en zonder uitgebreide recruitment marketing? In dat geval focussen wij ons vooral op de inhoud van de vacature en de potentiële kandidaten. Hierbij geldt: bieden wij niet de geschikte oplossing? Dan blijft de portemonnee gesloten.

Ons team!

Het RecruitMens team maakt graag kennis met jou, gratis en geheel vrijblijvend.
Vul vandaag nog het onderstaande contactformulier in, dan bellen wij je binnen 24 uur terug.

Maarten van Steenbergen
Eigenaar | Recruitment Specialist
Shirley Huizinga
Online Recruitment Marketeer
Jaleesa Trommelen
Recruitment Consultant
Naomi Zweverink
Recruitment Consultant
Anne Prins
Recruitment Consultant
Daphne Kloosterman
Interim Recruiter | Werving & Selectie
Denisa Tomita
Recruitment Consultant

Zullen we kennismaken?

Vul hier je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Deze bedrijven gingen je al voor!