cover-image

Werken bij Logistiek Centrum Gorinchem

Logistiek Centrum Gorinchem is een organisatie die zich bezig houdt met het transport, op- en overslag van zeecontainers en daaraan gerelateerde werkzaamheden. Wij verzorgen het binnenlandse transport van zeecontainers van en naar onze terminal in Gorinchem. Tijdigheid van levering, betrouwbaar en flexibiliteit zijn hierbij sleutelbegrippen. Alle wegtransporten worden vanaf onze terminal in eigen regie ingepland gebruik makend van een toekomstgericht automatiseringssysteem. 

Over Logistiek Centrum Gorinchem

LCG is aan het begin van de 21ste eeuw gestart op een bescheiden oppervlakte en heeft zich sindsdien geleidelijk ontwikkeld tot een full-service inlandterminal. Ons hechte team is zowel binnen als buiten volledig gericht op het invullen van de logistieke vraag van onze klanten. In alles wat wij hiervoor doen, gaan wij altijd uit van dezelfde hoogwaardige basisprincipes: de klant, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Medewerkers zijn onze beste ambassadeurs! Elke dag zetten zij zich in voor een optimale dienstverlening. Als familiebedrijf vinden wij het heel belangrijk om al onze medewerkers een prettige, veilige en duurzame werkomgeving te bieden, met alle ruimte voor verdere ontwikkeling. Wij zijn ook altijd op zoek naar nieuwe collega’s die net als het bestaande team bereid zijn om waar nodig die ene stap extra te zetten. Jongeren bieden wij alle ruimte om op onze terminal in de praktijk het logistieke vak te leren. LCG is een SBB-erkend leerbedrijf. In een leerbaan of als stagiair kun je bij ons op intensieve begeleiding rekenen. 

Hoe ziet je sollicitatie eruit?

Stap 1

Verstuur je gegevens

Stap 2

Wij bellen

Stap 3

Kennismaken op locatie

Stap 4

Nieuwe baan!

Vragen? Contact me!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.