cover-image

Employer Branding

Werven doen we samen

Het vinden van kandidaten is lastig

Het kan een uitdaging zijn om openstaande vacatures te vervullen, vooral in de huidige competitieve arbeidsmarkt. Concurrentie en gebrek aan bekendheid als werkgever kunnen redenen zijn waarom je moeite hebt om geschikte kandidaten aan te trekken.Het plaatsen van een vacature en hopen op reacties is vaak niet voldoende in deze tijd. 

Maar maak je geen zorgen; door Employer Branding te gebruiken, kun je deze problemen vermijden. Recruitment en marketing gaan hand in hand en kunnen elkaar positief beïnvloeden, als ze op de juiste manier worden ingezet. Samen werven? 

Employer Branding door experts

Ben je je bewust van de impact van Employer Branding? 

Het creëren van een aantrekkelijk imago als werkgever, oftewel Employer Branding, is cruciaal voor het aantrekken én behouden van talent binnen jouw bedrijf. Het gaat niet alleen om hoe potentiële werknemers jouw organisatie zien, maar ook om het cultiveren van een omgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen en zich kunnen identificeren met de bedrijfscultuur en -waarden. 

Maar waarom is dit zo belangrijk? Een sterk werkgeversmerk trekt niet alleen hoogwaardige kandidaten aan die perfect passen bij jouw organisatie, maar het verhoogt ook de betrokkenheid en productiviteit van bestaande medewerkers. Dit resulteert uiteindelijk in verbeterde bedrijfsresultaten en een positiever bedrijfsimago. 

Bovendien kan een goed werkgeversmerk kostenbesparend zijn, omdat het de wervingskosten kan verlagen en het personeelsverloop kan verminderen. Het investeren in Employer Branding is dus niet alleen een investering in jouw personeel, maar ook in het langetermijnsucces en de groei van jouw organisatie. 

 

Hoe we het doen

Met onze uitgebreide expertise op het gebied van recruitment, HR en marketing begrijpen wij als geen ander wat het vergt om een krachtig werkgeversmerk op te bouwen. We realiseren ons dat elk bedrijf uniek is en een eigen verhaal heeft. Daarom ontwikkelen wij op maat gemaakte strategieën die niet alleen aansluiten bij de cultuur en waarden van jouw organisatie, maar ook bij de doelgroep. We gaan diep in op de identiteit van jouw bedrijf om authentieke en effectieve campagnes te creëren die talent aantrekken én behouden. Dankzij een combinatie van creativiteit, data-gedreven inzichten en bewezen technieken, kunnen wij zorgen voor een Employer Branding die meetbaar resultaat oplevert! 

 

Maarten van Steenbergen
Eigenaar | Recruitment Specialist
Recruiter img
Maarten van Steenbergen
Eigenaar | Recruitment Specialist

‘Het bij elkaar brengen van de perfecte match tussen werkgever en werknemer geeft mij nog steeds een waanzinnig goed gevoel’. Maarten van Steenbergen is oprichter en eigenaar van RecruitMens. Na een loopbaan van vijftien jaar in de arbeidsbemiddeling, is Maarten begin 2019 gestart met RecruitMens. In plaats van werkzoekenden aan te bieden bij opdrachtgevers, is zijn levensdoel nu om zijn opdrachtgevers zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt. Laat zien wie je bent, dan trek je de persoon aan die bij je past. De lijfspreuk van Maarten is: Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.