RecruitMens is een full service recruitment organisatie met een zeer breed nationaal en internationaal klantportfolio  Dagelijks stellen wij alles in het werk om onze opdrachtgevers zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt. Om met de juiste middelen ze te laten zien wie ze zijn. Alleen op die manier trekt u medewerkers aan die bij u passen en duurzaam bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie. Samen werven noemen wij dat.

Waar we voor staan

Wij staan voor het opbouwen van waardevolle en langdurige samenwerkingsverbanden met al onze relaties. Samen met onze opdrachtgevers streven wij naar een echte oplossing. Dit is niet altijd de makkelijkste oplossing, maar altijd de beste voor uw organisatie. Dit vraagt om een open en eerlijke samenwerking. Wij zijn hierin volledig transparant.

‘Het bij elkaar brengen van de perfecte match tussen werkgever en werknemer geeft mij nog steeds een waanzinnig goed gevoel’.

Maarten van Steenbergen is oprichter en eigenaar van RecruitMens. Na een loopbaan van vijftien jaar in de arbeidsbemiddeling, is Maarten begin 2019 gestart met RecruitMens. In plaats van werkzoekenden aan te bieden bij opdrachtgevers, is zijn levensdoel nu om zijn opdrachtgevers zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt.

Laat zien wie je bent, dan trek je de persoon aan die bij je past. De lijfspreuk van Maarten is: Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Ons team

Maarten van Steenbergen
Eigenaar | Recruitment Specialist
Shirley Huizinga
Online Recruitment Marketeer
Daphne Kloosterman
Interim Recruiter | Werving & Selectie
Jelle van Uitert
Trainee Recruitment Marketeer
Marloes Vorstenbosch
Interim Recruiter
Ruben Meijer
Interim Recruiter