RecruitMens is een full-service recruitmentorganisatie, op zoek naar eersteklas talent voor jouw organisatie. Wil jij geen omkijken hebben naar jouw openstaande vacatures en de focus vooral op je bedrijfsvoering houden? Mooi! Dan doen wij graag waar we goed in zijn.

   

Het is bepaald geen toeval dat het woord ‘mens’ onderdeel is van onze bedrijfsnaam. De menselijke factor vormt de rode draad tijdens al onze werkzaamheden. Zeker, het is dringen geblazen op de arbeidsmarkt en ons beroep is relevanter dan ooit. Maar dat wil niet automatisch zeggen dat onze opdrachtgevers daar iets van merken. Integendeel. Bij RecruitMens ervaren opdrachtgevers en kandidaten laagdrempelig en écht contact. Of je nu een kleine, startende ondernemer bent of een (middel)groot bedrijf runt. Iedereen is meer dan welkom. De juiste klik en oprecht samenwerken zijn o zo belangrijk. En dat beseffen wij. Niet voor niets zijn onze relaties zonder uitzondering langdurig.

Binnen de huidige ‘war of talent’ versterken wij jouw werkgeversmerk. Jouw verhaal komt optimaal onder de aandacht bij werkzoekenden en verborgen talenten die vallen onder de doelgroep. Waar staat jouw organisatie voor? Wat zijn de drijfveren en waarom moeten ze bij jou komen werken? Meer dan ooit tevoren heeft elke doelgroep een unieke aanpak nodig. Waar jouw kandidaten zich ook begeven: wij weten ze te vinden aan de hand van eigenzinnige campagnes en échte content. Een langdurige werkrelatie met de ideale professional begint al tijdens de buitengewone talentenreis die RecruitMens biedt.

Onaangename verrassingen, spookfacturen en gladde cowboypraktijken? Vergeet het maar, niet bij ons! Bij RecruitMens weet je vanaf het eerste moment waar je aan toe bent. Of je nu per uur of vaste bedragen betaalt: je betaalt alleen voor het verrichte werk en ons onafhankelijke advies. Klinkt logisch? Helaas is het dat zeker niet, in tijden van schaarste op de arbeidsmarkt. De werkwijze van RecruitMens is volledig transparant, de resultaten zijn meetbaar en onze data is jouw data!

Welkom bij RecruitMens – Samen Werven

Ons team

Maarten van Steenbergen
Eigenaar | Recruitment Specialist
Shirley Huizinga
Online Recruitment Marketeer
Jaleesa Trommelen
Recruitment Consultant
Naomi Zweverink
Recruitment Consultant
Anne Prins
Recruitment Consultant
Daphne Kloosterman
Interim Recruiter | Werving & Selectie