RecruitMens is een full service recruitment organisatie en actief in Midden Nederland en met name in de provincies Gelderland en Utrecht. Dagelijks stellen wij alles in het werk om onze opdrachtgevers zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt. Om met de juiste middelen ze te laten zien wie ze zijn. Alleen op die manier trekt u medewerkers aan die bij u passen en duurzaam bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie. Samen werven noemen wij dat.

Waar we voor staan

Wij staan voor het opbouwen van waardevolle en langdurige samenwerkingsverbanden met al onze relaties. Samen met onze opdrachtgevers streven wij naar een echte oplossing. Dit is niet altijd de makkelijkste oplossing, maar altijd de beste voor uw organisatie. Dit vraagt om een open en eerlijke samenwerking. Wij zijn hierin volledig transparant en werken bijvoorbeeld ook niet op basis van een fee, maar op basis van werkelijke inzet en kosten die wij daadwerkelijk maken.

Hoe ik jou help

‘Het bij elkaar brengen van de perfecte match tussen werkgever en werknemer geeft mij nog steeds een waanzinnig goed gevoel’.

Maarten van Steenbergen is oprichter en eigenaar van RecruitMens. Na een loopbaan van vijftien jaar in de arbeidsbemiddeling, is Maarten begin 2019 gestart met RecruitMens. In plaats van werkzoekenden aan te bieden bij opdrachtgevers, is zijn levensdoel nu om zijn opdrachtgevers zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt.

Laat zien wie je bent, dan trek je de persoon aan die bij je past. De lijfspreuk van Maarten is: Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Ons team

Maarten van Steenbergen

Eigenaar | Recruitment Specialist

Shirley Huizinga

Online Recruitment Marketeer

Benthe Kraaij

Trainee Recruitment Marketeer