cover-image

Werken bij Topa Bathroom Products

Topa Bathroom Products BV, kortweg Topa, voorziet al ruim 15 jaar een groot zakelijk netwerk van commerciële totaalconcepten voor de badkamer. Binnen dit groeiende netwerk bedienen wij een zeer divers klantenbestand, denk hierbij aan badkamerspeciaalzaken, installatiebedrijven en projectorganisaties.

Over Topa Bathroom Products

Topa Bathroom Products is één van de snelst groeiende sanitair groothandels in Nederland. Topa richt zich op de ontwikkeling en verkoop van kranen, badkamermeubilair en glasoplossingen. Binnen deze productgroepen zijn we expert en continu bezig onze producten nog beter te maken en wordt het assortiment jaarlijks (flink) uitgebreid. Topa ontwikkelt en levert toonaangevende merken als Brauer, iChoice en Just Creating, en voert daarnaast een private label meubel programma. Onze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij een uitgebreid dealernetwerk binnen Nederland en België.

Topa ontwikkelt diverse merkseries en productlijnen. Zo ben je misschien bekend met ons kranenmerk Brauer of meubelmerk iChoice. Wij bieden onze partners dan ook een commercieel totaalpakket waarmee men aan alle wensen van de eindklant kan voldoen. Binnen een groeiend netwerk bedienen wij een zeer divers relatiebestand, zo hebben wij uitgebreide ervaring met badkamerspeciaalzaken, installateurs, projectorganisaties of webshophouders.

Hoe ziet je sollicitatie eruit?

Stap 1

Verstuur je gegevens

Stap 2

Wij bellen

Stap 3

Kennismaken op locatie

Stap 4

Nieuwe baan!

Vragen? Contact me!

Recruiter img
Sanne van der Meijde
Recruitment Consultant

Het leuke aan recruitment vind ik dat je zowel de kandidaat als het bedrijf blij maakt en ze aan elkaar verbindt.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.