cover-image

Jobmarketing

Werven doen we samen

Het vinden van kandidaten is lastig

Het kan een uitdaging zijn om openstaande vacatures te vervullen, vooral in de huidige competitieve arbeidsmarkt. Concurrentie en gebrek aan bekendheid als werkgever kunnen redenen zijn waarom je moeite hebt om geschikte kandidaten aan te trekken.Het plaatsen van een vacature en hopen op reacties is vaak niet voldoende in deze tijd. 

Maar maak je geen zorgen; door jobmarketing te gebruiken, kun je deze problemen vermijden. Recruitment en marketing gaan hand in hand en kunnen elkaar positief beïnvloeden, als ze op de juiste manier worden ingezet. Samen werven? 

Jobmarketing door experts

In de huidige tijd, waarin elke werkgever strijdt om talent, is het cruciaal dat jouw vacature en jouw bedrijf de aandacht krijgen die ze verdienen. Met jobmarketing kun je niet alleen meer mensen aantrekken, maar ook de juiste mensen. 

Maak je geen zorgen, we staan klaar om je te helpen! Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om de ideale kandidaten te verleiden om bij jouw organisatie te solliciteren. We trekken jouw ideale kandidaten aan. 

Hoe doen we dat? We creëren overtuigende vacatureteksten en aansprekende vacaturevideo's die gericht zijn op de juiste doelgroep. We zorgen ervoor dat deze zichtbaar zijn op diverse kanalen en jobboards, en goed vindbaar zijn in online zoekmachines.  

 

Hoe we het doen

We beginnen met het in kaart brengen van de sociale platforms en jobboards waar jouw potentiële kandidaten zich bevinden, zodat we gerichte online advertentiekanalen en targeting kunnen gebruiken.  Op basis hiervan ontwerpen we een op maat gemaakte jobmarketingcampagne met specifieke inhoud en een sterk werkgeversverhaal om jouw ideale kandidaten te bereiken, te verleiden en te overtuigen. We volgen de voortgang van de campagne nauwlettend. We analyseren de resultaten en houden de interactie met de doelgroep goed in de gaten. Indien nodig sturen we tijdig bij om de campagne te optimaliseren. 

Vacatureteksten

Wij zorgen voor goede vacatureteksten, waar je een volledig beeld krijgt van de rol. Zo trekken wij met onze vacatureteksten de aandacht van de top kandidaten.

Pakkende content

Met goed foto- en videomateriaal laten we jouw vacature's tot leven komen. Dit helpt de kandidaat een goed beeld van de functie te kunnen krijgen.

Campagnes

Nu gaan we jouw vacature zichtbaar maken op social media en jobboards! Met onze kennis en jarenlange ervaring zorgen wij dat kandidaten de vacature makkelijk kunnen vinden.

Maarten van Steenbergen
Eigenaar | Recruitment Specialist
Recruiter img
Maarten van Steenbergen
Eigenaar | Recruitment Specialist

‘Het bij elkaar brengen van de perfecte match tussen werkgever en werknemer geeft mij nog steeds een waanzinnig goed gevoel’. Maarten van Steenbergen is oprichter en eigenaar van RecruitMens. Na een loopbaan van vijftien jaar in de arbeidsbemiddeling, is Maarten begin 2019 gestart met RecruitMens. In plaats van werkzoekenden aan te bieden bij opdrachtgevers, is zijn levensdoel nu om zijn opdrachtgevers zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt. Laat zien wie je bent, dan trek je de persoon aan die bij je past. De lijfspreuk van Maarten is: Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.