cover-image

Screening

Werven doen we samen

Het vinden van kandidaten is lastig

Het kan een uitdaging zijn om openstaande vacatures te vervullen, vooral in de huidige competitieve arbeidsmarkt. We willen natuurlijk voorkomen dat je iemand aanneemt die op het eerste gezicht geschikt lijkt, maar in werkelijkheid niet goed past.

Maar maak je geen zorgen; door screening te gebruiken, kun je dit vermijden. Tijdens dit proces brengen we de belangrijkste gegevens met betrekking tot de functie in kaart, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen en kunnen zien of er een goede match is. Samen werven? 

Screening door experts

Screenen betekent het vergaren van informatie over potentiële sollicitanten om een inschatting te kunnen maken van hun betrouwbaarheid.

Door vooraf te investeren in het screenen van sollicitanten, biedt dit op lange termijn vele voordelen. Door relevante achtergrondinformatie te controleren, weet je zeker wie je in dienst neemt en kun je potentiële risico's van tevoren aanpakken.

Het screenen van sollicitanten kan het wervingsproces efficiënter maken door ongeschikte kandidaten in een vroeg stadium uit te sluiten en alleen de meest veelbelovende talenten verder te overwegen. Dit bespaart tijd en geld en leidt tot snellere besluitvorming.

 

Hoe we het doen

Onze uitgebreide screening garandeert een volledig beeld van sollicitanten, met focus op vaardigheden, capaciteiten en ervaring die aansluiten bij de openstaande functie. Dit waarborgt kwaliteit en integriteit binnen jouw organisatie, terwijl het wervingsproces efficiënter wordt door ongeschikte kandidaten vroegtijdig uit te sluiten. Bespaar tijd, geld en maak snellere beslissingen met onze screening.

Maarten van Steenbergen
Eigenaar | Recruitment Specialist
Recruiter img
Maarten van Steenbergen
Eigenaar | Recruitment Specialist

‘Het bij elkaar brengen van de perfecte match tussen werkgever en werknemer geeft mij nog steeds een waanzinnig goed gevoel’. Maarten van Steenbergen is oprichter en eigenaar van RecruitMens. Na een loopbaan van vijftien jaar in de arbeidsbemiddeling, is Maarten begin 2019 gestart met RecruitMens. In plaats van werkzoekenden aan te bieden bij opdrachtgevers, is zijn levensdoel nu om zijn opdrachtgevers zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt. Laat zien wie je bent, dan trek je de persoon aan die bij je past. De lijfspreuk van Maarten is: Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.