cover-image

Werken bij Elings Meat Products

Elings Vlees te Andelst is een modern vleesbedrijf met een ouderwets gevoel voor kwaliteit en service. Elings Vlees is specialist in diverse soorten rundvlees.

Over Elings Meat Products

In zijn jonge jeugd maakte Bert Elings kennis met het slagersvak, toen hij voor zijn slagersvakopleiding stage liep bij een lokale slager. Hier ontstond de passie voor het vak, die zoon Victor inmiddels heeft overgenomen. Elings Vlees is specialist in diverse soorten rundvlees. Afnemers zijn (slagerij)groothandels en verscentrales, voorverpakkingsbedrijven en centrale slagerijen van retail, leveranciers van horeca en foodservice en vleesverwerkende bedrijven. Met klanten door heel Europa is Elings het lokale karakter al lange tijd ontgroeid. Maar wat al die jaren bleef, is de liefde voor het ambacht.

 

Bij Elings Meat Products werken vakmensen met passie voor het slagersvak. We geven alles nét dat beetje extra aandacht. Dat geldt voor onze producten, maar ook voor jou. Je werkt in een modern gebouw, waar moderne technieken en ouderwets ambacht hand in hand gaan. Door continu te innoveren, blijven we de beste kwaliteit leveren voor onze klanten.

Hoe ziet je sollicitatie eruit?

Stap 1

Verstuur je gegevens

Stap 2

Wij bellen

Stap 3

Kennismaken op locatie

Stap 4

Nieuwe baan!

Vragen? Contact me!

Recruiter img
Sanne van der Meijde
Recruitment Consultant

Het leuke aan recruitment vind ik dat je zowel de kandidaat als het bedrijf blij maakt en ze aan elkaar verbindt.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.