cover-image

Werken bij Van Kessel Bouw

Van Kessel Bouw is gevestigd in Geldermalsen. Als kleinschalig bedrijf koesteren ze een hecht en gezellig team. Hun projecten strekken zich uit binnen en buiten Geldermalsen, waardoor je de kans krijgt om op diverse plekken te werken.

Over Van Kessel Bouw

Bij Van Kessel Bouw kom je terecht in een hecht team binnen een bedrijf met veel kennis en doorgroeimogelijkheden. Wij hebben uiteenlopende en bijzondere projecten die zorgen voor een divers takenpakket. Met oog voor kwaliteit én de wensen van de opdrachtgever, ga jij samen met je collega’s voor het beste resultaat!

Met onze ervaring en reputatie zijn we uw betrouwbare partner voor bouwprojecten. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, verbouwing of restauratie, wij leveren hoogwaardige resultaten.

Hoe ziet je sollicitatie eruit?

Stap 1

Verstuur je gegevens

Stap 2

Wij bellen

Stap 3

Kennismaken op locatie

Stap 4

Nieuwe baan!

Vragen? Contact me!

Recruiter img
Manon Keulen
Recruitment & Marketing Consultant

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.