cover-image

Werken bij Werkbladengroothandel Nederland

Werkbladengroothandel Nederland is een succesvolle en groeiende organisatie in Tiel. We hebben ook een Inspiratiehuis in Veenendaal. Als je bij ons komt werken kom je terecht in een jong en gezellig team van enthousiaste en gedreven collega’s.

Over Werkbladengroothandel Nederland

Werkbladengroothandel Nederland levert het grootste assortiment luxe werkbladen van alle gerenommeerde merken als Dekton, Diresco, Silestone etc. Wij zijn een groothandel en leveren uitsluitend aan bedrijven. Onze kracht zit hem in het meedenken met de klant en deze hierdoor te “ontzorgen”. Door ons zeer ervaren team met zeer veel kennis van onze producten kunnen wij onze klanten van begin tot eind de helpende hand bieden waar gewenst. Of het gaat om materiaal advies, een extra controle aan de hand van een kasten tekening of om het inmeten van een lastig werkblad met schuine hoeken. Door dit meedenken is onze foutmarge nagenoeg nihil.

 

 

 

Natuurlijk snappen we dat een keuken­speciaalzaak niet elke maand z’n showroomkeukens kan ombouwen van werkblad naar werkblad. Tegelijkertijd zoekt men daar wel naar mogelijkheden om de bezoekende consumenten te inspireren met méér dan in de eigen showroom kan worden getoond. Op dát moment komen wij in beeld. De showroomverkoper kan de consument doorverwijzen naar een van onze twee Inspiratiehuizen, in Tiel of in Veenendaal. Daar hebben we een uitgebreid assortiment aan keukenwerk­bladen uitgestald, dus ook in vele kleuren. We zien onszelf als verlengstuk van de vakhandel. Als een consument dan een keuze maakt, dan wordt het blad uiteraard geleverd aan en via zijn keukenspeciaalzaak.

Hoe ziet je sollicitatie eruit?

Stap 1

Verstuur je gegevens

Stap 2

Wij bellen

Stap 3

Kennismaken op locatie

Stap 4

Nieuwe baan!

Vragen? Contact me!

Recruiter img
Maarten van Steenbergen
Eigenaar | Recruitment Specialist

‘Het bij elkaar brengen van de perfecte match tussen werkgever en werknemer geeft mij nog steeds een waanzinnig goed gevoel’. Maarten van Steenbergen is oprichter en eigenaar van RecruitMens. Na een loopbaan van vijftien jaar in de arbeidsbemiddeling, is Maarten begin 2019 gestart met RecruitMens. In plaats van werkzoekenden aan te bieden bij opdrachtgevers, is zijn levensdoel nu om zijn opdrachtgevers zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt. Laat zien wie je bent, dan trek je de persoon aan die bij je past. De lijfspreuk van Maarten is: Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.