cover-image

SamenWerving Uitgelicht: IA Groep

Algemeen 05 Mar 2024 door Daniëlle van Ravenswaaij

IA Groep is een onafhankelijk multidisciplinair ingenieursbureau in Duiven met in totaal circa 90 medewerkers. Ze behoren tot de top 50 van ingenieursbureaus in Nederland, maar wel met het gevoel van een familiebedrijf. Met meer dan 45 jaar ervaring onderscheidt IA Groep zich door brede en specialistische kennis op het gebied van architectuur, bouwkunde, constructie, elektrotechniek en werktuigbouw. Hun kantoor is in Duiven te vinden, op het bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf. Wij van RecruitMens zijn trots om een samenwerking met IA Groep te hebben en bij te kunnen dragen aan hun succes. 

Als ontwerp- en adviesbureau wil IA Groep de wereld groener, leefbaarder en mooier maken met hun compacte slagvaardige organisatie. Hun opdrachtgevers onafhankelijk en deskundig adviseren in haalbare en duurzame oplossingen. Innoveren door met de wereld om ons heen mee te bewegen en vooruit te denken. Ze streven naar duurzame relaties met hun opdrachtgevers.  

IA Groep is zowel nationaal als internationaal actief en kent een grote diversiteit aan projecten. Ze adviseren energie- en drinkwaterbedrijven, de industrie, aannemers en private partijen. De vraagstukken waaraan ze werken gaan van beleid en ontwerp tot contractvorming en uitvoeringsbegeleiding. Naast technische deskundigheid bundelt de IA Groep expertise op het gebied van bouwkosten, duurzaamheid, contracteren & aanbesteden, procesbegeleiding, project- & contractmanagement, juridische en organisatorische aspecten. 

Op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? IA Groep heeft momenteel enkele vacatures beschikbaar. Bekijk de vacatures hier! 

Vacatures IA Groep: https://recruit-mens.nl/vacatures?search=duiven&loc_name=&lat_lng=&max_distance=0&offset=0&changeOffset=0 

Site IA Groep: https://www.iagroep.com/ 

Op zoek naar de juiste mensen voor uw team? RecruitMens, gevestigd in Veenendaal, staat voor u klaar. Wij zijn experts in recruitment marketing, jobmarketing en employer branding. Laat ons u helpen met het schrijven van vacatureteksten, het creëren van wervende content en het vinden van de perfecte kandidaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een succesvolle werving en selectie. 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.