cover-image

SamenWerving Uitgelicht: Key Technology

Key Technology, gevestigd in Beusichem, Nederland, is een toonaangevende wereldwijde speler op het gebied van digitale sorteer-, transport- en procesautomatiseringssystemen. Wij van RecruitMens zijn trots om een samenwerking met Key Technology te hebben en bij te kunnen dragen aan hun succes.

Met tientallen jaren ervaring begrijpt Key Technology de unieke uitdagingen waarmee de Nederlandse voedselverwerkende industrie wordt geconfronteerd. Hun elektronische inspectie-, transport- en sorteermachines zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van deze sector en bieden betrouwbare prestaties in diverse toepassingen.

Hoewel hun hoofdkantoor zich in Nederland bevindt, heeft Key Technology een wereldwijde impact met zusterondernemingen in Hasselt, België, en Walla Walla, USA. Hun lokale aanwezigheid versterkt hun betrokkenheid bij de Nederlandse voedselverwerkende industrie en garandeert een nauwe band met de lokale markt.

Key Technology staat bekend om hun toewijding aan kwaliteit in elk aspect van hun bedrijf. Hun team van gepassioneerde professionals streeft naar excellentie en investeert in de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Samen vormen ze een hechte gemeenschap die elkaar ondersteunt, samenwerkt en successen viert. 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de voedselverwerkende industrie? Key Technology heeft momenteel enkele vacatures beschikbaar binnen hun Nederlandse vestiging. Bekijk de vacatures hier!

Op zoek naar de juiste mensen voor uw team? RecruitMens, gevestigd in Veenendaal, staat voor u klaar. Wij zijn experts in recruitment marketing, jobmarketing en employer branding. Laat ons u helpen met het schrijven van vacatureteksten, het creëren van wervende content en het vinden van de perfecte kandidaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een succesvolle werving en selectie. 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.