cover-image

SamenWerving Uitgelicht: Weflex

Algemeen 22 Mar 2024 door Daniëlle van Ravenswaaij

Weflex Personeelsdiensten is een dynamisch en groeiend uitzendbureau gevestigd in Ingen. Ze zijn gepassioneerd om klanten en 'Weflexers' te ondersteunen in hun behoeften, elke dag opnieuw. De drijfveer? Actie, daadkracht en het realiseren van resultaten. Niet alleen snel, maar ook kwalitatief hoogwaardig. Wij van RecruitMens zijn trots om een samenwerking met Weflex te hebben en bij te kunnen dragen aan hun succes.

Bij Weflex ligt de focus op vier belangrijke branches: productie, logistiek, fruitteelt en vlees. Met wervingsactiviteiten in Kroatië, Roemenië en Litouwen, voorziet Weflex elke medewerker van een BSN-nummer. Weflex zorgt ervoor dat alle gegevens nauwkeurig zijn en dat alle afspraken duidelijk zijn vastgelegd in een contract, opgesteld in de taal van het thuisland. Bovendien biedt Weflex 'Weflexers' comfortabele huisvesting aan. Weflex gelooft niet in 'snel nieuwe handjes', maar in loyale en betrouwbare 'Weflexers' waarop je kunt rekenen.

Weflex is een jong en succesvol bedrijf met een gemoedelijke werksfeer, waarbinnen open en eerlijk met elkaar wordt gecommuniceerd.

Op zoek naar een uitdagende baan in recruitment en HRM? Weflex heeft momenteel enkele vacatures beschikbaar. Bekijk de vacatures hier! 

Vacatures Weflex: https://recruit-mens.nl/vacatures?search=weflex&loc_name=&lat_lng=&max_distance=0&offset=0&changeOffset=0

Site Weflex: https://www.weflex.nl/

Op zoek naar de juiste mensen voor uw team? RecruitMens, gevestigd in Veenendaal, staat voor u klaar. Wij zijn experts in recruitment marketing, jobmarketing en employer branding. Laat ons u helpen met het schrijven van vacatureteksten, het creëren van wervende content en het vinden van de perfecte kandidaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een succesvolle werving en selectie. 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.