cover-image

SamenWerving Uitgelicht: Werkbladengroothandel Nederland

Algemeen 27 Feb 2024 door Daniëlle van Ravenswaaij

Werkbladengroothandel Nederland is een succesvolle en groeiende organisatie in Tiel. Ze hebben ook een Inspiratiehuis in Veenendaal. Werkbladengroothandel Nederland levert het grootste assortiment luxe werkbladen van alle gerenommeerde merken als Dekton, Diresco en Silestone. Ze zijn een groothandel en leveren uitsluitend aan bedrijven. Wij van RecruitMens zijn trots om een samenwerking met Werkbladengroothandel Nederland te hebben en bij te kunnen dragen aan hun succes. 

De kracht van Werkbladengroothandel Nederland zit hem in het meedenken met de klant en deze hierdoor te “ontzorgen”. Door hun zeer ervaren team met zeer veel kennis van hun producten kunnen ze hun klanten van begin tot eind de helpende hand bieden waar gewenst. Of het gaat om materiaal advies, een extra controle aan de hand van een kasten tekening of om het inmeten van een lastig werkblad met schuine hoeken. Door dit meedenken is hun foutmarge nagenoeg nihil. 

Ze snappen dat een keuken­speciaalzaak niet elke maand z’n showroomkeukens kan ombouwen van werkblad naar werkblad. Tegelijkertijd zoekt men daar wel naar mogelijkheden om de bezoekende consumenten te inspireren met méér dan in de eigen showroom kan worden getoond. En daar komt Werkbladengroothandel Nederland in beeld. De showroomverkoper kan de consument doorverwijzen naar een van hun twee Inspiratiehuizen, in Tiel of in Veenendaal. Daar hebben ze een uitgebreid assortiment aan keukenwerk­bladen uitgestald, dus ook in vele kleuren. Ze zien zichzelf als verlengstuk van de vakhandel. Als een consument dan een keuze maakt, dan wordt het blad uiteraard geleverd aan en via zijn keukenspeciaalzaak. 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de keukenbranche? Werkbladengroothandel Nederland heeft momenteel enkele vacatures beschikbaar. Bekijk de vacatures hier! 

Vacatures Werkbladengroothandel Nederland: https://recruit-mens.nl/vacatures?search=werkbladen&loc_name=&lat_lng=&max_distance=0&offset=0&changeOffset=0 

Site Werkbladengroothandel Nederland: https://werkbladengroothandel.nl/ 

Op zoek naar de juiste mensen voor uw team? RecruitMens, gevestigd in Veenendaal, staat voor u klaar. Wij zijn experts in recruitment marketing, jobmarketing en employer branding. Laat ons u helpen met het schrijven van vacatureteksten, het creëren van wervende content en het vinden van de perfecte kandidaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een succesvolle werving en selectie.  

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.