cover-image

VacatureVrijdag Blog: Hoenderdaal Fasteners in Veenendaal!

Nieuws 04 Apr 2024 door Manon Keulen

VacatureVrijdag Spotlight: Bevestig je nieuwe baan bij Hoenderdaal Fasteners in Veenendaal!

Welkom bij weer een nieuwe editie van onze VacatureVrijdag blog! Deze week zetten wij de schijnwerper op een zeer gewaardeerde partner: Hoenderdaal Fasteners in Veenendaal. Bij RecruitMens zijn we trots op onze samenwerking met Hoenderdaal Fasteners, een bedrijf dat zich specialiseert in de levering van bevestigingsmaterialen. Samen met hen zijn we op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de volgende vacatures:

  1. Office Medewerker Verkoop – Als Office Medewerker Verkoop bij Hoenderdaal Fasteners ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van orders, klantenservice en het ondersteunen van de verkoopafdeling. We zijn op zoek naar iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling.
  2. Magazijnmedewerker – In deze rol ben je een onmisbare schakel in het logistieke proces. Je taken omvatten het picken van orders, voorraadbeheer en het zorgen voor een georganiseerd magazijn. Wij zoeken een teamspeler met een proactieve houding en een goed organisatievermogen.
  3. Reachtruckchauffeur – Als reachtruckchauffeur zorg je ervoor dat producten efficiënt en veilig worden verplaatst binnen het magazijn. Het is een cruciale rol waarin precisie en veiligheidsbewustzijn centraal staan. We zoeken kandidaten met ervaring in het besturen van een reachtruck en/ of heftruck.

Waarom is Hoenderdaal Fasteners een topwerkgever in Veenendaal?

Hoenderdaal Fasteners, een familie van vakmensen in hart en nieren, draait alles om de kracht van teamwork, plezier in ons werk, en een directe, no-nonsense benadering. Als onderdeel van het dynamische team van 65 collega’s draag je bij aan het smeden van duurzame relaties met klanten, leveranciers en elkaar. Elke rol binnen het team is cruciaal, want samen vormen jullie een onverslaanbaar team dat trots is op gezamenlijke successen.

Sta je op het punt deel uit te maken van iets groots? Hoenderdaal Fasteners, gevestigd in Veenendaal, is een groeiend familiebedrijf en een toonaangevende naam in de wereld van bevestigingsmaterialen, met een bijzondere focus op schroeven. En één van de grootste leveranciers in Nederland. Met de bekende merken Dynaplus® en Rotadrill® leiden ze de markt met innovatie. Vanuit het omvangrijke logistieke centrum ondersteunen ze een breed scala aan klanten in binnen- en buitenland, voortdurend strevend naar groei in de Europese exportmarkt.

Kernwaarden:

  • To-the-point: Duidelijk, eerlijk en zelfstandig.
  • Fun in Fasteners: Passie voor onze producten en plezier in ons werk.
  • Fastener to Follow: Innovators in de branche, altijd een stap vooruit.
  • Make it Better: Wij staan voor kwaliteit, verbetering en betrokkenheid.
  • Screw it, Let’s Do it: Wij omarmen uitdagingen met open armen en durven te kiezen.

Hoenderdaal Fasteners is niet zomaar een werkplek; het is een plek waar je groeit, innoveert, en elke dag opnieuw het verschil maakt.

Ben je geïnteresseerd in een van deze posities of wil je meer weten over werken bij Hoenderdaal Fasteners? Bezoek dan onze website voor meer informatie en hoe je kunt solliciteren. Laten we samen bouwen aan jouw toekomst in de logistiek!

Bekijk hier de vacatures: https://recruit-mens.nl/werken-bij-hoenderdaal-fasteners
Bekijk hier de website van Hoenderdaal Fasteners: https://www.hoenderdaal-fasteners.nl/nl-nl/werken-bij


Op zoek naar de juiste mensen voor uw team? RecruitMens, gevestigd in Veenendaal, staat voor u klaar. Wij zijn experts in recruitment marketing, jobmarketing en employer branding. Laat ons u helpen met het schrijven van vacatureteksten, het creëren van wervende content en het vinden van de perfecte kandidaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een succesvolle werving en selectie.
 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.