cover-image

VacatureVrijdag Blog; Logistiek Centrum Gorinchem

Algemeen 22 Feb 2024 door Maarten van Steenbergen

VacatureVrijdag Spotlight: Ontdek je Toekomst bij Logistiek Centrum Gorinchem

Welkom bij onze VacatureVrijdag, waar wij, RecruitMens, met trots onze samenwerking met Logistiek Centrum Gorinchem (LCG) uitlichten. LCG staat bekend om zijn dynamische werkomgeving en is een spil in de logistieke sector. Als je op zoek bent naar een carrière waar je echt impact kunt maken, lees dan verder!

Waarom LCG een topwerkgever is: LCG biedt meer dan zomaar een baan; het biedt een carrière met betekenis. Met een focus op tijdigheid, betrouwbaarheid, en flexibiliteit in de levering van zeecontainers, draag je bij aan de kern van de logistieke keten. De organisatie waardeert ambitie, energie, en het streven naar resultaat, wat een stimulerende werkomgeving creëert voor iedereen die deel uitmaakt van het team.

RecruitMens is trots op de samenwerking met LCG en biedt momenteel vier interessante vacatures aan voor logistieke professionals die klaar zijn voor een uitdaging in de logistieke sector:

  1. Planner Logistiek Containervaart: Een sleutelrol waarbij je verantwoordelijk bent voor het plannen en coördineren van containertransporten, met een focus op efficiëntie en klanttevredenhei​​d.
  2. Terminal Medewerker: Deze positie biedt de kans om hands-on te werken met het verplaatsen van trailers en containers op de terminal, een cruciale rol in de dagelijkse operaties van LC​​G.
  3. Operations Manager: - Een uitdagende sleutelrol in een coördineren en sturende functie voor een ervaren professional met ervaring in de containers. 
  4. Baliemedewerker Transport - In deze functie ben je het visitekaartje van de inlandterminal in Gorinchem. Je helpt chauffeurs verder en zorgt mede voor het goed doorlopen van alle procedures en administratieve afhandeling.

Elke positie bij LCG biedt een unieke kans om bij te dragen aan de kern van de logistieke operaties, met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Bij RecruitMens begrijpen we de waarde van het matchen van getalenteerde individuen met bedrijven die niet alleen een baan, maar een carrièrepad bieden.

Ben je geïnteresseerd in een van deze posities of wil je meer weten over werken bij Logistiek Centrum Gorinchem? Bezoek dan onze website voor meer informatie en hoe je kunt solliciteren. Laten we samen bouwen aan jouw toekomst in de logistiek!

Bekijk hier de vacatures: https://recruit-mens.nl/werken-bij-logistiek-centrum-gorinchem
Bekijk hier de website van LCG: https://www.lcgterminal.nl/nl/

Op zoek naar de juiste mensen voor uw team? RecruitMens, gevestigd in Veenendaal, staat voor u klaar. Wij zijn experts in recruitment marketing, jobmarketing en employer branding. Laat ons u helpen met het schrijven van vacatureteksten, het creëren van wervende content en het vinden van de perfecte kandidaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een succesvolle werving en selectie. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.